Classes Timetable

Weekday Timetable


Weekdays and Weekend Fitness Classes

Health and Sports Fitness Club offers over 50 classes a week, ranging from intense incinerate training, to various forms of yoga as well as dancing and zumba. We also offer mums club, a specialised class for mums and soon-to-be mums. 

We are here to support and motivate you towards achieving your fitness goals while having fun. Choose from our wide range of fitness classes in Auckland, or intense workouts with our latest and innovative gym facilities. With Health And Sports Fitness Club, you have an array of fitness options to choose from. 

Checkout our schedules for weekday and weekend fitness classes and see which ones will fit your workout schedule.


Simply text "BUDDY" to 2414 to arrange your free buddy pass*

*Terms & Conditions apply, your standard text rates may apply.
 
 

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

6:00 AM

YOGA
with Helen
INCINERATE
CARDIO
 with Jeremy
(30mins)
POWER YOGA
with Keli
(60mins)
INCINERATE
CARDIO
with Barb
POWER YOGA
with Keli

6:15 AM

CYCLE
with Brian
CYCLE
with Rachel
CYCLE
with Katheren
CYCLE
with Rachel
CYCLE
with Jody

6:30 AM

 
INCINERATE
WEIGHTS
(30 mins)
 
INCINERATE
WEIGHTS
 

9:30 AM

Pump
9.30AM (60 mins)
YOGA
with Vicki
(60mins)
PILATES
with Darren
(60mins)
YOGA
with Dana
BOXING CIRCUIT
with Darren
AQUA AEROBICS

CYCLE
with Darren

CYCLE
with Gosia
CYCLE
with Darren
AQUA AEROBICS

10:45 AM

PILATES
with Darren
MUM'S CLUB CARDIO
with Gosia
PUMP
with Gosia
(60mins)
MUM'S CLUB TONING
with Gosia
 

11:00 AM

         

12:10 PM

REVOLUTION
HIIT
12.10pm 
(40mins)

with Gosia
(School term time only)

CYCLE
Express (30mins)
with Darren
INCINERATE
Express (30 mins)
with Darren
CYCLE
Express (30 mins)
with Darren
 

5:30 PM

CYCLE
with Brian
  CYCLE
with Katheren
   

5:45 PM

INCINERATE
 with Barb
(45mins)
REAR ATTITUDE
with Caty
(45mins)
INCINERATE
 with Lydia
(45mins)
STEP AND CORE 
with Jody
PILATES
with Caty

6:00 PM

  CYCLE
 
  CYCLE
with Gosia
 

6:30 PM

BOUNCE DANCE FIT
with Alex
 
YOGA
with Helen
(60mins)
PILATES
with Darren
(60mins)
Pump
 (60 mins)
 
CYCLE
Express (30 mins)
with Darren

7:00 PM

 
 
 
   

7:30 PM

PILATES
with Darren
(60 mins)
ZUMBA
(60mins)
THAI KICKBOXING
with James
(60mins)
YOGA
with Nimita
 

8:30 PM

   
 
   
 

Weekend Timetable

 
 
Saturday
Sunday

7:30 AM

CYCLE
Express (30 mins)
with Katheren
 
 
7:45 AM
INCINERATE
 
8:00 AM  
INCINERATE

8:30 AM

PUMP
with Jody  (60 mins)
 

9:30 AM

BOUNCE DANCE FIT
with Alex
YOGA
with Nimita


 
CYCLE
with Becs
CYCLE
with Laura

10:30 AM

YOGA
with Nimita
YOGA at 10.45am (60mins)
Cost $15 pay at Reception
with Nimita

4:00 PM

  YIN YANG YOGA
with Tash

5:00 PM

  CYCLE
with Darren


Please note our classes and instructors are subject to change without notice.  Please call us if you would like any confirmation of classes.

OPENING HOURS

MONDAY
5:30am - 10pm
TUESDAY
5:30am - 10pm
WEDNESDAY
5:30am - 10pm
THURSDAY
5:30am - 10pm
FRIDAY
5:30am - 8pm
SATURDAY
7am - 7pm
SUNDAY
7am - 7pm
 

FOLLOW US

 
 

CONTACT US

Health & Sports Fitness Club
09 845 3305

info@healthandsports.co.nz

2 Morningside Drive
Kingsland, Auckland

Find Us On Google Maps